Українці дуже багаті люди, зважаючи на родючі українські чорноземи, карпатські ліси, Чорне і Азовське моря, нафту, газ, вугілля і руду. Але чомусь разом з цим, найбідніша країна Європи. Таку філософію висловив український блогер і юрист Михайло Шнайдер. Допис про це він оприлюднив на своїй сторінці в Facebook.

"Родючі грунти чорнозем'я, вікові карпатські ліси, Чорне і Азовське моря. Це нафта, газ, вугілля і руда. Це бурштин і золото. Україна - це прекрасні гірськолижні та морські курорти. Наша країна багата природними ресурсами і має чудове географічне розташування", - написав Шнайдер.

За його словами, при всьому цьому, Україна - одна з найбідніших держав Європи. Як таке можливо?

"Як таке взагалі могло статися?" - задає риторичне питання Шнайдер і відразу ж дає на нього відповідь в нижній частині ілюстрації.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Шнайдер запропонував подивитися уважно на цих осіб, серед яких зображені всі колишні президенти України.

"Це наша минула влада. Вони і їм подібні, 28 років поспіль, правили державою. 28 років поспіль, вони пиляли, ділили, розподіляли потоки, вирішували питання і багатіли. Ну, а такі "дрібниці" як майбутнє України і українського народу, цих хлопців зовсім не цікавили. Не підведіть нас Володимир Олександрович. Адже другого шансу вже не буде", - пише Шнайдер.

За словами Шнайдера, сьогодні українці отримали реальний шанс все виправити. І у цього самого шансу, є конкретне ім'я і конкретне прізвище - Володимир Зеленський. Саме він, може розірвати те замкнене коло, в якому ми опинилися за всі ці 28 років.

Нагадаємо, раніше Михайло Шнайдер розповів, що в одному з магазинів Люботина, Харківська область, небайдужі встановили "добра Полку".

Також Знай.uа писав, що Зеленський зізнався, що купує в елітному київському супермаркеті.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що можна купити на зарплату Коболєва з "Нафтогазу": блогер показав незвичне застосування "Камазам" із готівкою.