Варто нагадати нашим читачам, що буквально днями в Україні розгорівся скандал з-за виступу "Кварталу 95" та хору Верьовки під час шоу "Вечірній Квартал" на телеканалі 1+1.

У свою чергу Президент України та колишній лідер і автор жартів студії "Квартал 95" не оцінив гумору екс-колег, які заспівали про згорілий будинок екс-глави Національного банку Валерії Гонтарєвої.

Про це розповів прем'єр-міністр України Олексій Гончарук під час нещодавнього брифінгу.

Олексій Гончарук

"Я бачив справжню реакцію президента на історію з пожежею в будинку пані Гонтарєвої. Ця реакція була абсолютно правильна і людська. Ніхто не може радіти з того, що у людини горить будинок. Президент Зеленський точно з цього не сміявся. Більш того, він як глава держави, я можу це неодноразово підтвердити, приймає всі заходи (з правоохоронними органами, звісно), щоб розібратися... Тому прив'язувати цю ситуацію (пісню, яка прозвучала в "Вечірньому Кварталі" - ред.) до позиції президента не стоїть", - сказав Гончарук.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

"Президент Зеленський жодного разу не радів, не відносився легковажно до цього випадку. Якщо це підпал будинку будь-якого громадянина, він заслуговує лише осуду, а не того, щоб над цим сміялися. І президент має таку ж позицію", - зазначив глава Кабміну.

При цьому, глава уряду сказав, що сам він особисто відео не бачив.

Нагадаємо, "Зрадників не люблять": Поклонська намилилася Зеленського, але щось пішло не так.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський побував на церемонії інтронізації імператора Нарухіто: вражаючі фото і відео.

Знай.uа писав, у Зеленського збираються перевірити скандальних депутатів на детекторі брехні: кого можуть схопити за хвіст.