Стало відомо, що глава української держави Володимир Зеленський може зустрітися з німецьким колегою Франком-Вальтером Штайнмаєром.

Володимир Зеленський

За даними Інтерфакс-Україна, їх зустріч запланована в Токіо (Японія) в середу, 23 жовтня, під час візиту українського лідера до Японії.

Слід нагадати, що 1 жовтня Україна узгодила текст "формули Штайнмаєра", яка в майбутньому увійде в новий закон про особливий статус тимчасово окупованого РФ Донбасу.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Згідно з текстом, закон набуде чинності на постійній основі лише після проведення по українському законодавству місцевих виборів, які визнають такими, що відбулися за стандартами ОБСЄ та міжнародним стандартам демократичних виборів.

Нагадаємо, що журналісти поспілкувалися у Верховній Раді з кількома десятками народних обранців, щоб запитати, як виглядає ініціатор гучних дискусій і цілих акцій протестів в Україні Франк-Вальтер Штайнмаєр.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент України Володимир Зеленський 21-24 жовтня здійснить робочий візит до Японії, де зустрінеться з прем'єр-міністром.

Також портал Знай.ua писав, що Володимир Зеленський, президент України, зустрівся з представниками гуманітарної сфери: були присутні зірки шоу-бізнесу, кіно, спорту та мистецтва.