Стало відомо, які умови Україні назвав Міжнародний валютний фонд. Відтак, в МВФ очікують ухвалення бюджету на наступний рік, а також продовження боротьби з корупцією. Про таке повідомила перший заступник голови Нацбанку України Катерина Рожкова.

За її словами, МФВ вже назвав умови Україні, і серед основних – ухвалення бюджету.

"Є кілька елементів, які не були до кінця виконані в попередніх програмах, і вони переходять у нову. Це стосується, по-перше, питання бюджету - це завжди в фокусі уваги МВФ при будь-яких програмах і прогнозах макрофінансової стабільності", - заявила вона.

Також Рожкова додала, що серед умов також є впровадження судової, антикорупційної, земельної, освітньої та медичної реформ, в тому числі прийняття закону про незаконне збагачення.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Крім того, ми говоримо про реформування податкової та митниці, де вже почалися зміни, але вони поки не мають комплексного характеру. Врешті-решт, по банківському сектору, в принципі, буде проходити продовження імплементації міжнародних стандартів регулювання та нагляду і, по суті, додався небанківський фінансовий сектор", - підкреслила вона.

Нагадаємо, раніше Зеленський зустрівся з прем'єром Японії Сіндзо Абе: анексія Криму, допомога Україні, санкції проти Росії та інші теми перемовин.

Також Знай.uа писав про місію Олени Зеленської в Японії: що планує відвідати перша леді.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що праву руку Зеленського Андрія Богдана вигнали з квартири: "У кого можна переночувати?".