Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, напевно, щось знає про майбутні події в країні. Інакше складно пояснити їх масову закупівлю побутової техніки. Хоча, звичайно, можливо у них сталося недавно коротке замикання, і всі прилади згоріли, тоді все стає на свої місця.

Мільйон на прилади

У жовтні в міністерстві за допомогою сайту державних закупівель prozorro вирішили у великій кількості закупити побутову техніку. Судіть самі: мікрохвильових печей - 12 штук, обігрівачів - 50 штук, чайники - 40 штук, 10 кавоварок, 30 холодильників і видно, щоб два рази не замовляти, відразу і 50 вентиляторів.

Таке відчуття, що в Міністерстві розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства намічається велике чаювання. І щоб ще всіх розмістити були замовлені 100 офісних стільців і 78 крісел на суму 245 тис. гривень.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Загальна ж сума, яку готові у відомстві витратити на всю цю техніку і стільці становить трохи більше одного мільйона гривень.

Цікаво, але всі ці товари міністерству потрібні в один день. Коли один з постачальників поцікавився, однією партією буде закупівля або декількома, то відповідь отримали категоричну: все потрібно доставити в один день.

А тепер покатай мене

Також у міністерстві до кінця року сплатили транспортні послуги - прокат авто з водієм. Ймовірно, користуватися цією послугою буде сам міністр Тимофій Милованов і його помічники.

У міністерстві вирішили їздити на такій машині

Водій буде працювати 10 годин на день і середній пробіг авто становитиме 120 км. При цьому в міністерстві показали, що вони не даремно їдять свій хліб і вміють економити, коли потрібно.

«Витрати на паливно-мастильні матеріали, заміна гуми, миття автомобіля і чистка салону, поточне обслуговування та ремонт - проводиться за рахунок виконавця», - йдеться в умовах договору.

Нагадаємо, Кошовий у "Вечірньому кварталі" розкрив причину пожежі в будинку Гонтарєвої.

Як повідомляв Знай. ua, Квартал 95 жорстко висміяв втрату Гонтарєвої.

Також Знай. ua писав, що “Вечірній Квартал” розкрив держтаємниці і жорстко пожартував над політиками.