Вищий антикорупційний суд виніс вирок щодо колишнього заступника секретаря Ради безпеки та оборони України Олега Гладковського. Затримання Гладковського спричинило небувалий резонанс у суспільстві й стало приводом для численних мемів.

Зокрема, одна з фотожаб на тему була опублікована в Telegram каналі "Perepichka News". На ній висміюється недавня тяга українських політиків до "вивчення англійської" за межами країни.

Також українці використали вже знайомі меми й переробили їх відповідно до ситуації з Гладковським.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Зазначимо, що 17 жовтня колишній перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський спробував виїхати з країни, його затримали співробітники Національного антикорупційного бюро. Його підозрюють у двох епізодах: зловживанні службовим становищем та неправдивому декларуванні.

Гладковського заарештували на два місяці з можливістю внесення застави. Заставу можна внести у розмірі 10 мільйонів 623 тисячі 130 гривень. Апеляція на відповідне рішення суду може бути подана протягом 5 днів. Зазначимо, що спеціальна антикорупційна прокуратура просила заарештували Гладковського з можливістю внесення застави у розмірі 100 мільйонів 782 гривень.

Нагадаємо, в Україні жорстко взялися дезертирів, опубліковано новий закон: у Зеленського розклали все по поличках.

Як повідомляв портал Знай.uа, у "Слузі народу" Зеленського планують скасувати закон про люстрацію: законопроєкт вже зареєстрований.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський дав пораду Олені Зеленській: "До чортової матері розігнати...".