У мережу потрапило відео, як колишній генеральний прокурор України Юрій Луценко прогулюється вулицями Лондона. На кадрах видно, як Луценко спокійно йде вулицями, жуючи яблуко.

Відповідне відео опублікував колишній мер Харкова, екс-регіонал Михайло Добкін на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook

Так, перехожі на відео спілкуються англійською мовою. Також те, що це саме Великобританія, видав лівосторонній рух.

Чоловік, який знімав усе на камеру, запитав, що Юрій Луценко тут робить. На що колишній генеральний прокурор відповів, що навчається.

Сам Луценко заявляв, що після звільнення з посади генерального прокурора країни планує займатися політикою. Він аргументував це рішення тим, що дуже довго перебуває у цій сфері.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

Зазначимо, що 13 серпня, проти колишнього генерального прокурора України Юрія Луценка було відкрито кримінальне провадження. Національне антикорупційне бюро підозрює його у зловживанні службовим становищем та владою.

Юрій Луценко

Відомо, що 5 серпня до НАБУ надійшла ухвала Солом’янського районного суду Києва, яка зобов'язала НАБУ відкрити провадження проти генерального прокурора України Юрія Луценка.

Нагадаємо, в Україні жорстко взялися дезертирів, опубліковано новий закон: у Зеленського розклали все по поличках.

Як повідомляв портал Знай.uа, у "Слузі народу" Зеленського планують скасувати закон про люстрацію: законопроєкт вже зареєстрований.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський дав пораду Олені Зеленській: "До чортової матері розігнати...".