Колишній народний депутат від партії "Народний фронт" Тетяна Чорновол жорстоко обійшлася з журналістом Сергієм Шевчуком. Після того, як він поставив їй незручне запитання, вона пригрозила йому і використовувала нецензурну лексику.

Відповідне відео з'явилося в мережі.

Питання про нагородний автомат, з яким до політику звернувся журналіст, викликало неабияке роздратування Чорновол. "Ви не журналіст, ви - піда*аст", - незворушно сказала Чорновол, повторивши лайка ще раз після того, як журналіст перепитав, що вона сказала.

Тетяна Чорновол

Тетяна Чорновол заявила, що такі, як Сергій Шевчук не можуть бути журналістами і додала, що не відноситься до журналіста з повагою.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Я до вас з повагою не ставлюся. Мене обурює, коли такі, як ви, називають себе журналістами. Я за це можу і в морду дати", - пригрозила Чорновол і попросила Шевчука вибачитися за те, що він компрометує роботу журналіста.

Відео словесного нападу Тетяни на своїй сторінці в соцмережі розмістив колега "потерпілого" Дмитро Кучер, журналіст видання "Правовий контроль України".

"У неї погляд божевільний", "А чому мадам каже "Я ТОБІ не Тетяна"? Тобі. Це рогулине тикання — як розпізнавальний знак", "А не Тетяна не бентежить? Вона Вася, чи що? На Ви вони розмовляють тільки зі своїми тарганаит, напевно", – розмірковують в коментарях.

Нагадаємо, Пальчевський відзначився гучною заявою про заміну Гончарука: "Юля заходить?".

Також Знай.uа писав, що Зеленський погодився давно: в Інтернет злили секретні документи щодо Формули Штайнмайера.

Ще портал Знай.uа повідомляв, що легендарний містик озвучив пророцтво про Третю світову, винен Трамп: все живе під загрозою.