Найбільш обговорювана тема в українській політиці наразі - "Формула Штайнмайєра". Говорять про неї зараз абсолютно всі - починаючи від звичайного українця на кухні, закінчуючи президентом по телевізору.

OBOZREVATEL вирішив поцікавитися, чи знають нардепи, хто такий Штайнмайер. Журналісти видання поспілкувалися у Верховній Раді з кількома десятками народних обранців, щоб запитати, як виглядає ініціатор гучних дискусій і цілих акцій протестів в Україні Франк-Вальтер Штайнмайєр.

Більшість опитаних були представниками "Слуги народу". Фактичний лідер політсили Володимир Зеленський по суті і є тим політиком, який ще кілька тижнів тому потряс інформаційний простір підтримкою формули.

Коротка довідка. Хто такий Штайнмайєр?

Мова йде про Франке-Вальтере Штайнмайєра. Це діючий президент Федеративної Республіки Німеччина. Раніше він був міністром закордонних справ ФРН (з 2013 по 2017 рр.). Брав активну участь у переговорах між владою Віктора Януковича і опозицією під час Революції Гідності взимку 2013-2014 рр ..

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показати ще

Франке-Вальтере Штайнмайєр

Був одним з гарантів при підписанні Угоди про врегулювання політичної кризи в Україні. Також він став автором “формули Штайнмайєра”, яка була підтверджена під час зустрічі “нормандської четвірки” у жовтні 2016 року.

Нагадаємо, Пристайко пригрозив українцям повною мобілізацією і здерти три шкури, якщо не буде виконана формула Штайнмайера.

Як повідомляв портал Знай.ua? ″Слуги народу″ здивували заявою про формулу Штайнмайера.

Також Знай.uа писав, Порошенко розповів, чим небезпечна "формула Штайнмайера".