16 жовтня Дональд Трамп, президент США, побував на зустрічі з Серджо Маттарелою, президентом Італії, і видав кілька цікавих фраз, які відразу розлетілися мережею.

По-перше, Трамп заявив, що США (які як держава почали існувати в 1776 році, - ред.) мають культурні та політичні зв'язки з Італією аж до Стародавнього Риму. Цю цитату запостили на офіційній сторінці Білого дому в Twitter.

Цитата Трампа

По-друге, Трамп неправильно назвав президента Італії за прізвищем. Замість "Маттарелла" він вимовив "моцарела" (вид м'якого італійського сиру, - ред.). У мережі розлетілося фото, де зображена перекладачка Трампа на зустрічі, яка нібито так кумедно відреагувала на почуте.

Проте, в мережі існує повний запис переговорів з Трампа з Маттареллою, і на них немає жодного моменту, де б президент США помилково вимовив прізвище. Однак, про "тисячолітній зв'язок" між Італією і США інформація виявилася правдивою, щоправда, не в тому сенсі, в якому це сприйняли багато людей. Трамп мав на увазі США не як державу, а як територію, жителі якої й справді мали спільне з італійцями.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Нагадаємо, раніше гнівний лист Трампа Ердогану випадково втратив "гриф секретності": "Не будь дурнем!".

Також Знай.uа писав, що в Конгресі США назвали можливу дату імпічменту Дональда Трампа.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що легендарний містик озвучив пророцтво про Третю світову, винен Трамп: все живе під загрозою.