Українська журналістка Анна Стешенко розповіла про народного депутата від президентської партії "Слуга народу" Олену Шуляк.

Відповідний допис Стешенко опублікувала на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Олена Шуляк пройшла до Верховної Ради по списках партії "Слуга народу", вона була на 13 номері. До цього Олена займалася підприємницькою діяльністю. Отримала сертифікат аудитора і почала свою кар'єру з аудиторської фірми "Стандарт". У цій фірмі вона була не просто працівником, а власницею і директором. Через рік її компанія увійшла до складу ФПГ "Midland Group".

"Жінка цікава і багата. Може собі дозволити прийти у Верховну Раду з культовою сумкою Chanel Jumbo в найбільшому розмірі. Цю вінтажну модель можна придбати в мережі за $7.240. Правда, як зазначає продавець, з деякими дефектами й з вітрини магазину. Таку ж модель pre-owned (ношена, так-так, сумки Chanel — це таке собі непогане капіталовкладення, адже сумочку завжди можна буде продати на аукціоні) на відомих світових сайтах ми знайшли за ціною в діапазоні: 3.093 євро — $4.339", - йдеться у дописі журналістки.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

У 2014 році після революції гідності Олена Олексіївна подавала електронну заявку на посаду глави Фіскальної служби. Не припиняючи своєї діяльності у 2017 році Шуляк, стала співзасновником в компанії "Кріейтор", що дозволяло їй мати більше 38% активів компанії, яка займалася наданням приміщень в оренду. Є керівником сектора "Будівництво".

" У декларацію за 2018 рік народний депутат внесла чотири квартири й три люксових автомобілів. А також задекларувала кілька вкладів в різних валютах, зокрема, $43126 в держбанку, 3 млн 870 гривень і $420 тис. — "готівки", - резюмувала Стешенко.

Нагадаємо, Олега Гладковського-Свинарчука затримано НАБУ, фото: хотів покинути Україну, - ЗМІ.

Як повідомляв портал Знай.uа, зарплату Рябошапки показали усій країні: скільки отримує щомісяця Генпрокурор.

Також портал Знай.uа писав, що з'ясувалося, куди Гладковський хотів втекти з України: несподіваний вибір.