Нещодавно на розгляд Верховної Ради був представлений законопроект про верифікацію та соціальні виплати.

Багато підвоидних каменів у документі помітив народний депутат Сергій Шахов, котрий нещодавно відверто назвав його "антисоціальним".

Сергій Шахов

"Він порушує усі правила, головний закон - Конституцію України. Ми з командою вимагаємо повернути цей законопроект на допрацювання у другому читанні. Треба додати усі правки, які були внесені, врахувати. Не треба робити з усіх опозицію. Є конструктивна опозиція, є просто опозиція. Повірте, афганці, чорнобильці, котрих сьогодні позбавили пільг. Не буде виплат пенсіонерам. Що, 20 мільйонів пенсіонерів сьогодні вороги цьому залу?", - заявив Шахов.

Політик нагадав усім присутнім у сесійній залі: саме ці люди, з пільгових категорій населення голосували за кожного з депутатів, котрі з незрозумілих причин досі не виконали обіцяне.

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Показати ще

переселенці

"Спочатку грабували переселенців. Блокували їм виплати пенсій. За рахунок Криму, Луганської, Донецької областей. Наповнювали типу бюджет. Але його не наповниш, не зшиєш. 20 мільярдів сьогодні у пенсійному фонді", - наголосив Шахов.

https://www.youtube.com/watch?v=STxIR14Gvkk

Нагадаємо, тютюнова фабрика "В.А.Т.-Прилуки", яка входить у міжнародну групу компаній British American Tobacco, з 11 жовтня закрила виробництво в Україні.

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський схвалив закон про електронні чеки та кешбек.

Також Знай.ua писав, що Вакарчук розповів про політичні амбіції Притули.