Колишній перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський пояснив свою позицію з приводу затримання співробітниками НАБУ 17 жовтня.

Скандальний ексчиновник запевнив, що всі звинувачення проти нього всього лише "фейки". Гладковський також скаржиться, що йому ніхто не повідомив причини затримання. Про це передає ТСН.

"У нас ніхто нічого не каже. Продовжують робитися ті фейки, які вже робляться щодо мене тривалий час. Ось про що йдеться (оприлюднені підозри – ред.) – це повна нісенітниця", - сказав він.

затримання Гладковського співробітниками НАБУ

Відзначимо, що команда журналістських розслідувань Bihus.Info (програма "Наші гроші") представила фільм, в якому стверджується, що Ігор Гладковський, син першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, разом з Віталієм Жуковим і Андрієм Рогозою через фірми-"прокладки" постачали оборонним підприємствам контрабандні російські деталі або деталі з українських військових частин за завищеними в 2-4 рази цінами.

Популярні новини зараз

Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками

Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін

Штраф за відмову від ВЛК скасують: хто уникне покарання за порушення військового обліку

По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші

Показати ще

Нагадаємо, що 17 жовтня Олег Гладковський спробував виїхати з України, але не встиг, оскільки його затримали співробітники Національного антикорупційного бюро.

Як повідомляв портал Знай.uа, стало відомо, як Олег Гладковський хотів втекти з країни і куди.

Також портал Знай.uа писав, що журналістські розслідування викрили всі, що зробив Олег Гладковський під час роботи в РНБО.