13 серпня, проти колишнього генерального прокурора України Юрія Луценка було відкрито кримінальне провадження. Національне антикорупційне бюро підозрює його у зловживанні службовим становищем та владою.

Відповідну інформацію повідомляє НАБУ на запит "Української правди".

Юрій Луценко

До Єдиного реєстру досудових розслідувань було внесено відомості за фактом вчинення генпркурором кримінального правопорушення:

"13 серпня на виконання вимог постанови детективи Національного бюро внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом можливого вчинення генеральним прокурором кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.364 КК України". йдеться у повідомленні
л

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Юрій Луценко

Відомо, що 5 серпня до НАБУ надійшла ухвала Солом’янського районного суду Києва, яка зобов'язала НАБУ відкрити провадження проти генерального прокурора України Юрія Луценка.

Нагадаємо, що прокуратура Київської області скасувала рішення про закриття справи про побиття журналістів "Схем". Про це повідомила прес-служба Генпрокуратури. Інцидент з побиттям журналістів стався під час зйомки близько місця весілля сина колишнього генпрокурора Юрія Луценка.

Як повідомляв Знай. ua, справу про побиття журналістів закрили, винних не знайшли.

Також Знай. ua писав, що ДБР відкрило справу проти Юрія Луценка.