Новий порядок перетину лінії зіткнення на Донбасі вирішили відкласти на місяць, до 28 листопада. Як відомо, впровадження цих правил спочатку було заплановано на 29 жовтня.

Таке рішення прийняв Кабінет міністрів України, передає Klymenko Time.

Лінія дотику

Причини змін трохи туманні: нібито Міністерство ветеранів прийняло рішення про відстрочку, проаналізувавши ситуацію через числені звернення громадян України.

Видання пише, що, швидше за все, відстрочення набуття чинності цих правил варто розглядати у сукупності зі ступором, що намітився в переговорах щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нагадаємо, що голова політичної партії "Національного корпусу" і перший командир полку "Азов" Андрій Білецький дав президенту Володимиру Зеленському 10 днів, щоб той відмовився від відведення ЗСУ на Донбасі.

Як наголошується, Білецький від імені учасників маршів "Ні капітуляції!" звернувся з ультиматумом до Зеленського і його команди. Зокрема, він дав 10 днів владі, щоб і цей час виконала всі вимоги Штабу Опору Капітуляції.

Як повідомляв Знай.uа, на Донбасі напередодні "розведення сил" бойовики просто збожеволіли, позиції українських захисників у вогні: фатальні подробиці.

Також портал Знай.uа писав, у Станиці Луганській заробив тимчасовий міст в обхід: ремонтні роботи йдуть повним ходом.