Речниця міністерства закордонних справ України Катерина Зеленко прокоментувала візит до Туреччини так званих кримських депутатів. Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган прийняв російську делегацію, в складі якої були Наталія Поклонська та Руслан Бальбек.

За словами Катерини Зеленко, офіційна Туреччина не була поінформована про те, що форум у Стамбулі відвідають "депутати" від анексованого Криму, серед яких і "експрокурор", нелегітимний депутат Держдуми Наталя Поклонська.

Наталія Поклонська приїхала на зустріч з Ердоганом

"Насправді мова йде про протокольний захід, як визначає протокол, глава держави привітав усіх учасників форуму та в церемонії рукостискання прийняли участь і ці двоє "депутатів", – підкреслила Зеленко. Катерина Зеленко

У міністерстві закордонних справ України запевнили, що після події, відомство одразу запросило на розмову посла Туреччини Ягмура Ахмета Гульдера.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Наталія Поклонська

Раніше турецький президент неодноразово заявляв про свою позицію, висловлюючи підтримку Україні. Крім того, Мустафа Джемілєв підкреслив, що для кримських татар є дуже важливим не визнання Ердоганом анексії Криму.

Нагадаємо, раніше президент Туреччини прийняв російську делегацію з "кримськими" депутатами

Як повідомляв портал "Знай.ua", президент США Дональд Трамп заявив про підготовку обмежувальних заходів проти Туреччини

Також "Знай.ua" писав, що група турецьких військ увійшла в Сирію