Під час засідання Верховної Ради ексдепутата від БПП Юрія Буглака призначили членом оновленої Центральної виборчої комісії.

"У відповідності зі статтею 217 закону "Про Регламент Верховної Ради України" та статтею 8 закону україни "Про Центральну виборчу комісію", члени Центральної виборчої комісії перед вступом на посаду складають присягу перед Верховною Радою України. До прийняття присяги запрошується Буглак Юрій Олександрович", - заявив спікер парламенту Дмитро Разумков.

Юрій Буглак

Буглак поклявся при здійсненні повноважень дотримуватися Конституції та законів України, бути чесним, об'єктивним та неупередженим у вирішенні питань, що належать до повноважень комісії, забезпечувати реалізацію і захист виборчих прав громадян України та права на участь у референдумі.

У свою чергу, рух "Чесно" нагадав українцям про те, що колишній нардеп від партії Петра Порошенка неодноразово попадався на кнопкодавстві. Також громадська організація уточнила, що кандидатуру Буглака на члена ЦВК подала фракція екс-президента "Європейська солідарність".

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, хто потрапив в новий склад ЦВК.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського придумали дієве покарання кнопкодавам і прогульникам у Раді.

Також портал Знай.uа писав, що депутат з "Слуги народу" піддався думкам про шашлик просто в Раді.