НАБУ повідомило екснардепу і раднику мера Києва Віталія Кличка Дмитру Білоцерківцю про підозру у декларуванні недостовірної інформації. Про це сам урядовець повідомив на своїй Facebook-сторінці.

"Мені видали підозру в недостовірній інформації у декларуванні. Більше, що можна було б пред'явити мені, навіть з лупою в руках, придумати не змогли", - заявив Білоцерківець.

За його словами, підозру вручили через те, що його новонароджений син і дружина нібито іноді приїжджали до матері з метою догляду за дитиною, а це не зазначено в декларації. Він упевнений, що одним з елементів доказової бази виступають адреси доставки памперсів.

Радник Кличка також зазначив, що перевірка НАЗК не знайшла порушень у його е-декларації.

У той же час на сайті НАБУ зазначено, що 15 жовтня висунуто підозру колишньому депутату Білоцерківцю за ст. 366-1 Кримінального кодексу.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

"Слідство встановило, що колишній народний депутат вніс недостовірні відомості в електронні декларації за 2016 і 2017 роки, не задекларувавши користування нерухомим майном у місті Києві вартістю 3,8 млн грн, яке належить на праві власності близькому родичеві народного депутата", - вказується в повідомленні.

Нагадаємо, що Пальчевський відкрив очі киянам на промахи Кличка.

Як повідомляв портал Знай.uа, Віталій Кличко звітує про просування робіт на скандальній Шулявській розв'язці.

Також портал Знай.uа писав, що суд ухвалив рішення щодо соратника Кличка Микитася.