Президент України Володимир Зеленський підписав указ про зміни у складі Голова Харківської ОДА Світлична подала декларацію кандидата на заступника секретаря РНБО Голова Харківської ОДА Світлична подала декларацію кандидата на заступника секретаря РНБО Ради національної безпеки і оборони України.

Про це йдеться на сайті глави держави.

Зазначається, що своїм указом Зеленський ввів до персонального складу Ради секретаря РНБО Олексія Данилова та голову Служби зовнішньої розвідки Валерія Євдокимова.

Президент затвердив у складі Ради першого заступника Служби безпеки України - Владислава Бухарева, а також вивів звідти екс-секретаря РНБО Олександра Данилюка.

Що відомо про нового секретаря РНБО Олексія Данилова

Данилов народився в 1962 році в Луганській області. Він закінчив технікум за фахом ветеринар, а також педагогічний університет за спеціальністю вчитель історії.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

У 2000 році закінчив Східноукраїнський національний університет ім. Ст. Даля за спеціальністю магістр менеджменту і Луганський інститут внутрішніх справ МВС України за спеціальністю юрист.

Данилов працював мером Луганська (1994-1997), головою Луганської ОДА (2005) та народним депутатом V скликання (2006-2007). Зазначимо, що Данилов був заступником попереднього секретаря РНБО Олександра Данилюка.

Нагадаємо, 27 вересня секретар РНБО Олександр Данилюк написав заяву на відставку.

Як повідомляв портал Знай.ua, Данилюк роз'яснив ситуацію щодо свого звільнення

Також Знай.ua писав, Зеленський призначив нового секретаря РНБО.