З'явилася інформація, що особистий адвокат Дональда Трампа Руді Джуліані отримав близько $500 тисяч за роботу, яку він зробив для компанії, заснованої українсько-американським бізнесменом Левом Парнасом. Відомо, що Парнаса заарештували за фінансування виборчих кампаній.

За інформацією Джуліані, компанія Парнаса, Fraud Guarantee, на сайті якої йдеться про те, що вона має на меті допомогти клієнтам "зменшити і пом'якшити шахрайство", привернула консалтингову фірму Джуліані приблизно в серпні 2018 року. Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Reuters.

Дональд Трамп та Рудольф Джуліані

Джуліані заявив, що його найняли для консультації з регуляторних питань. Адвокат Трампа зізнався, що гроші надійшли двома виплатами, протягом декількох тижнів.

Він сказав, що не може згадати дати виплат, але зазначив, що більшість робіт, які він виконав для компанії Парнаса, було завершено в 2018 році. Джуліані заявив про впевненість у тому, що гроші, які він отримував, були з джерела всередині країни, але не сказав, звідки.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

"Я знаю, поза всяким сумнівом, джерело грошей не є сумнівним джерелом. Гроші не надходили від іноземців. Я можу це виключити на 100%", - заявив Джуліані.

Нагадаємо, Пристайко з команди Зеленського знайшов альтернативу "Формулі Штайнмайера": "Хворобливий компроміс".

Як повідомляв Знай.uа поїдемо по колу: харків'яни підказали Кернесу, як вирішити проблему з аварійним перехрестям.

Знай.uа писав, Зеленський і Кабмін Гончарука стрімко втрачають позиції.