Генсек НАТО Йенс Столтенберг закликав країни-члени Альянсу активніше надавати допомогу Україні. Таку заяву він зробив під час виступу у Лондоні. Про це повідомляється у телеграм-каналі Шептун.

"Через кілька тижнів весь Північноатлантичний рада вирушить в Україну і висловить нашу рішучу політичну підтримку, і я також закликаю союзників по НАТО надавати ще більшу практичну підтримку Україні", - зазначив Столтенберг.

У доповіді детально розписано і проаналізовано українсько-російське питанння. А також особливо акцентується увага на реіормах, що втілюються наразі в Україні.

"Ми підтримуємо прагнення України до подальшої євроатлантичної інтеграції, включаючи членство. Ми вважаємо, що акцент повинен бути зроблений на реформи, на те, як модернізувати Україну... модернізація оборонних і силових інститутів - це також найкращий спосіб просування до членства", - додав Столтенберг.

Популярні новини зараз

Все одно мають прибути до ТЦК, термін – до 16 червня: знятих з обліку приголомшили новиною

Ні чим не погидують: в ухилянтів-боржників відбиратимуть останнє, в тому числі і особисті речі

Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

Нагадаємо, в НАТО зробили гучну заяву щодо формули Штайнмаєра.

Як повідомляв портал Знай.ua, тисячі добровольців висунули жорсткий ультиматум Зеленському.

Також Знай.ua писав, що керівництво НАТО напередодні розведення сил на Донбасі приїде в Україну: "Кораблі увійдуть в...."