Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук зробив гучну заяву. Так, він розповів, що не мав уявлення, кого запрошують організатори на концерт у київський Docker Рub із нагоди Дня захисника України. Також він заявив, що не слухав даний концерт.

Нагадаємо, що 13 жовтня в київському Docker Рub із нагоди Дня захисника України відбувся святковий концерт, де виступи гурти "Кому вниз" і "Сокира Перуна". Зауважмо, що деякі ЗМІ охрестили їх "ультраправими" та "неонацистськими".

Відтак, Гончарук на власній Facebook-сторінці написав, що відношення до концерту він не мав ніякого.

"До самого концерту я не маю жодного відношення. Не слухав його і не мав уявлення про те, кого запрошують у якості виконавця. Вважаю це справою руху ветеранів, які влаштували захід, чи то незалежної радіокомпанії, яка забезпечувала музичну програму вечора. У будь-якому випадку це не справа глави уряду – диктувати нашим захисникам, яких пісень співати", - написав міністр.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Також він додав, що політизація його вчорашнього походу на ветеранську вечірку в київському Docker pub абсолютно недоречна

"Водночас, щоб не було жодних питань: я не поділяю жодної людиноненависницької ідеології – ані нацизму, ані фашизму, ані комунізму", – підкреслив Гончар

Нагадаємо, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук визнав, що рівень прожиткового мінімуму – недостатній, щоб надати українцям можливість вижити.

Як повідомляв портал Знай.ua, Галина Третьякова, нардеп від "Слуги народу" і голова Комітету соцполітики та захисту прав ветеранів розповіла, що в 2022-2023 Кабмін збирається запустити в країні накопичувальну пенсію.

Також портал Знай.ua писав, що у Пенсійному фонді пояснили, що українцям нараховують пенсію, виходячи з того, який дохід у людей за період страхового стажу з 1 липня 2000 року.