Шостий президент України Володимир Зеленський в рамках робочої поїздки на Донеччину зустрівся з військовослужбовцями ООС, а також нагородив відзнаками та годинниками. Про це повідомляє прес-служба Офісу Президента.

Як відзначається, Зеленський ознайомився з ситуацією на лінії проведення Операції об'єднаних сил, а також побачив, в яких умовах проживають українські військові на передовій.

"Сьогодні дійсно Великий день. День захисника України. День відважних, безстрашних та непереможних воїнів. Чоловіків та жінок з усіх куточків нашої незалежної України. Справжніх національних героїв, які щодня боронять нашу Батьківщину… Єдине, що сьогодні повинен сказати і Президент, і кожен українець – це просто дякую! За вашу відвагу і доблесть. За характер, дух, волю та витримку. За мирний сон в українських містах і селах. За те, що тримаєте небо", – сказав Зеленський на зустрічі.

Відзначимо, що також під час зустріч глава держави вручив державні нагороди та годинники п’ятьом військовим 92-ї окремої механізованої бригади оперативного командування "Схід" Сухопутних військ Збройних сил України.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

Нагадаємо, раніше Зеленський вийшов на пробіжку у парк з iPhone останньої моделі: "Мабуть, єдиний президент у світі...".

Також Знай.uа писав, що Зеленський терміново звернувся до українців на Покрову: "Не піддавайтесь..."

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Зеленський терміново звернувся до українців напередодні Дня Захисника, відчуває недобре: "Ніколи цього не допущу".