10 жовтня, четвер, Володимир Зеленський, президент України, провів "прес-марафон", під час якого до нього ломилася якась жінка на ім'я Ніна Мещерякова. Жінка неодноразово влаштовувала поодинокі пікети біля Офісу президента. Каже, що таким чином вона намагається боротися з рейдерами, які відняли в неї будинок.

Кадр з відео

Журналісти спробували допомогти жінці і перевірити, що відбувається з будинком, про який вона говорить. Мещерякова назвала адресу вул. Маяковського 51Б, Дніпро, але такого будинку в місті не виявилося. Його немає не тільки на Google-картах, але і співробітники адміністрації запевнили, що адреси такого не існує, повідомляє Наше Місто.

Вулиця Маяковського і правда є в місті, але там всього 3 житлових будинки, і 51-ого серед них немає. Мещерякову знайшли за іншою адресою, але пресі не вдалося з нею зустрітися.

Нагадаємо, раніше Порошенко vs Зеленський: стало відомо, кому не довіряють українці.

Популярні новини зараз

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Показати ще

Також Знай.uа писав, що Зеленський озвучив головну мету на посаді президента України: "Хотів бути всесвітньо відомим, але...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Зеленський тягне "на своєму горбу" рейтинг партії "Слуга народу": "Через рік розпущу, якщо...".