Руслан Рябошапка, генеральний прокурор України, став фігурантом судової справи зі своїм рідним батьком.

Батько Руслана Рябошапки подав у суд на нього тас свою дочку і вимагав від дітей виплату аліментів. Прохання він аргументував тим, що діти виставили його з дому і кинули, повідомляє УНН.

Позов розглядав Вишгородський районний суд Київської області в 2015 році. Георгій Рябошапка, батько, подав заяву на Руслана і Людмилу Рябошапку.

Рішення суду

Рішення суду

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Рішення суду

Рішення суду

У судовому рішенні зазначено, що: "Він (Георгій Рябошапка, - ред.) є самотньою людиною, дорослі діти з травня 2011 року не підтримують з ним ніяких стосунків, на телефонні дзвінки не відповідають, житло у нього забрали, вигнавши на вулицю".

Також у рішенні суду було зазначено, що Георгій Рябошапка не може сам себе забезпечити, йому доводиться просити про допомогу чужих людей. Він хворий, і йому потрібно постійне лікування. Аліменти він просив "в розмірі 1/5 частини всіх видів заробітку щомісячно" від Руслана Рябошапки.

Суд відмовив Георгію Рябошапці, так як на момент позову він отримував пенсію за віком 2551,56 грн, а прожитковий мінімум становив 1176 грн, також йому належала 1/3 квартири, і за ним числився автомобіль.

Нагадаємо, раніше Рябошапка отримав "скромну" зарплату генпрокурора: такий сумі позаздрить навіть Зеленський.

Також Знай.uа писав, що Рябошапка звільнив прокурора Дніпропетровської області: перші подробиці.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що генпрокурора Рябошапку викликали в антикорупційний комітет Ради по справі про зняття недоторканності з Приходько, - ЗМІ.