Стало відомо, хто може зайняти посаду нового українського посла в Сполучених Штатах. Так, це може зробити чинний посол нашої країни при ООН Володимир Єльченко. Про таке написали журналісти української служби "Голосу Америки".

Нагадаємо, що під час масових звільнень дипломатичних представників, під гарячу руку Зеленського потрапив і посол в Штатах Валерій Чалий. По одній із версій, нового главу держави не влаштовувала робота дипломата після перенесення термінів візиту в США.

Володимир Єльченко

Наразі ж під час прес-марафону президент України Володимир Зеленський повідомив, що вже визначився з новим послом в США. Щоправда, він не назвав ні прізвища, ні імені, а лише зауважив, що ця людина добре обізнана із ситуацією в Штатах.

Так, припускається, що новим полом стане Володимир Єльченко, який з 2010 по 2015 роки працював послом в Росії, а з 2005 по 2007 роки послом в Австрії.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показати ще

Нагадаємо, глава Офісу президента Богдан повернувся до списків партії Порошенка: відсудив своє місце.

Як повідомляв портал Знай.uа, Пальчевський після прес-марафону попередив Зеленського: "Більше цього робити не потрібно", відео.

Також портал Знай.uа писав, що журналіст показав маєток Зеленського в Італії: сміття під воротами і жодних росіян, фото.