Глава української держави Володимир Зеленський привітав з успішним дебютом знаменитого українського боксера Олександра Усика.

Слід зазначити, що в Чикаго українець переміг американського боксера Чазза Візерспуна технічним нокаутом і той відмовився виходити на 8 раунд.

Потім відразу ж після бою, коли Усик був у роздягальні, йому зателефонував президент України Володимир Зеленський. Переможець, почувши в трубці голос українського лідера, подякував за привітання і відважив кілька жартів.

"Ми боксували в міні Україні, дуже багато людей підтримували. Служу народу України", – заявив Усик.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків

За світло можна платити по 1,72 грн за кВт: можливість, про яку багато хто не знає

Яких захворювань можна уникнути, з'їдаючи по одному банану на день: ви здивуєтеся

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

Показати ще

"Спасибі за привітання, хороших вихідних ми поїхали далі. Наступного тижня Олександр Гвоздок буде відстоювати честь країни. Ми поїдемо його підтримувати", – закінчив він.

Нагадаємо, що колишній абсолютний чемпіон у важкій вазі Олександр Усик обличчям до обличчя подивився в гласу своєму суперникові Чаззу Уизерспуну під час битви поглядів.

Як повідомляв портал Знай.ua, колишній абсолютний чемпіон у важкій вазі Олександр Усик зізнався, коли піде з боксу.

Також портал Знай.ua писав, що ексабсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (17-0, 13 КО) 12 жовтня провів дебютний бій у суперважкій вазі проти американця Чазза Візерспуна (38-4, 29 КО).