Український режисер Олег Сенцов, який нещодавно повернувся з багаторічного російського полону, прокоментував свою зустріч із представниками країн Європейського Союзу, яка пройшла в Україні.

Олег Сенцов переконаний, що європейські лідери підтримують Україну на її шляху до цивілізованого світу.

"Радує, що в нашому повільному переповзанні в сторону цивілізованого світу, нас як і раніше там підтримують і чекають", - написав Сенцов. Олег Сенцов

Олег Сенцов зустрівся із представниками ЄС

Колишній в’язень розповів, що під час зустрічі із представниками країн ЄС вдався до порівнянь. Він показав Україну, як квартиру, в котрій давно проводять ремонт, а владу – як бригаду робітників, які не завжди чесно та старанно виконують свою роботу.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Показати ще

"Під час спілкування порівняв Україну зі старою радянською квартирою в якій йде євроремонт, який затягується і до порядку ще далеко. Будівельники, його ведучі, не завжди дотримуються кошторису, термінів та якості, а часто вважають за краще халтурити, лаятися і красти будматеріали. У нас якраз нещодавно в країні змінилася чергова бригада таких ось будівельників. І завдання українського народу стежити наскільки якісно вони будуть робити цей ремонт, тому що в цій квартирі жити нам усім", - підкреслив режисер. Олег Сенцов

Допис Олега Сенцова

Сенцов певний, що українці повинні бути особливо пильні до того, що відбувається у нашій державі, оскільки саме нам в ній жити.

Нагадаємо, раніше Сенцов попередив Зеленського про неминуче

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сенцов змусив пропагандиста Соловйова добряче понервувати

Також "Знай.ua" писав, що Сенцов висловився через скандальну "формулу Штайнмайера"