Президент Володимир Зеленський оглянув різні види озброєння, зокрема ознайомився з протикорабельних ракетним комплексом Нептун, а також побував за штурвалом військового літака. Усе це гарант зробив на міжнародній виставці "Зброя та безпека".

Про це повідомляє прес-служба президента.

"Глава держави оглянув мобільний комплекс "Нептун", представлений Державним підприємством "ДККБ "Луч" (входить до складу Держконцерну "Укроборонпром"). "Нептун" – комплекс крилатих ракет наземного базування з протикорабельною ракетою, призначений для ураження бойових кораблів", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Виставка проходить у Києві. Зеленський відвідав захід у середу, 9 жовтня. Крім того, український президент відвідав експозиції Державного науково-дослідного інституту МВС України та Військового інституту телекомунікацій та інформатизації.

Популярні новини зараз

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"У нас повинна бути ще потужніша армія. Ми поважаємо наших військових, дуже радіємо новаторським винаходам українців, конструкторських бюро. Треба бути дуже потужними, щоб армія була справді високого рівня", – заявив Зеленський.

Повідомляється також, що президент ознайомився з експозиціями компанії "НВО "Практика" та оглянув обладнання розроблених нею БТР "Козак" та "Отаман". Також Президент оглянув безпілотні літальні апарати, вироблені турецькою компанією BAYKAR Defense and Technologies. На експозиції ТОВ "Ібіс" Глава держави ознайомився з пістолетами Glock, Kimber і Ganik, ножами та набоями.

Нагадаємо, Зеленський терміново зібрав силовиків, ситуація на Донбасі вимагає рішення: що задумав гарант.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський уп'яте поспілкувався з Меркель, подробиці: "Наша найпотужніша зброя".

Також портал Знай.uа писав, що Сенцов висловився через скандальну "формулу Штайнмайєра": "Я сам потягну покришки під Банкову".