Президент Володимир Зеленський підписав указ про Положення про проходження військової служби (навчання) курсантами вищих військових навчальних закладів Служби безпеки України.

Про це пише видання Хвиля з посиланням на відповідний указ президента №739 / 2019, який з'явився на офіційному сайті глави держави у середу, 9 жовтня.

У тексті документа йдеться, що відповідно до статті 2 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" постановляється: затвердити Положення про проходження військової служби (навчання) курсантами вищих військових навчальних закладів (військових навчальних підрозділів вищих навчальних закладів) Служби безпеки України.

Президент України Володимир Зеленський

Також Володимир Зеленський постановив зміни в указі президента від 7 листопада 2001 року № 1053, а саме "Про затвердження положення про проходження військової служби відповідними категоріями військовослужбовців". Президент постановив, що деякі частини указу втратили чинність.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Нагадаємо, Зеленський терміново зібрав силовиків, ситуація на Донбасі вимагає рішення: що задумав гарант.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський уп'яте поспілкувався з Меркель, подробиці: "Наша найпотужніша зброя".

Також портал Знай.uа писав, що Сенцов висловився через скандальну "формулу Штайнмайєра": "Я сам потягну покришки під Банкову".