Блогер Ігор Лесєв прокоментував арешт Пашинського та пояснив, чому він не відповідає вимогам суспільства, яке прагне справедливості.

Про це Лнсєв розповів в новому випуску програми "Не добрий вечір".

Блогер зазначив, що арешт Пашинського відбувся лише завдяки Портнову і його команді. Але ж Портнов - приватна особа. А в нас є правоохоронна система, Генпрокуратура, є генпрокурор Руслан Рябошапка і тисячі його підлеглих. Але результати діяльності їхньої - нуль. Адже Пашинського затримали "за битовуху", говорить Лесєв.

"Не за схеми в Укроборонпромі, коли беушні БТР-и продавалися за ціною нових. Не за те, що прилаштував 23-річного синочка в той же Укроборонпром на керівну посаду. Не за рейдерське захоплення житомирської кондитерки", - підкреслив блогер.

Лесєв зазначає, що Пашинський не просто "бидло-хуліган" він кримінальний злочинець.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

"Він сидить за те, що вистрілив в ногу Хімікусу. Це все одно, як Чикатило посадили б за крадіжку акумулятора", - підкреслив блогер.

Суспільство вимагає справедливості - Пишинський повинен відповісти за всі злочини, вчинені проти держави.

"Якщо проти Пашинського не буде відкрито інших кримінальних справ - тоді навіщо нам така прокуратура?", - задає риторичне запитання блогер.

Лесєв звертає увагу на те, що команда Зеленського вже 2 місяці повноцінно при владі, але досі не проводяться ті "посадки", які були обіцяні.

"Вони взагалі живуть в смартфоні. У барвистій матриці з паралельної реальності. Але дуже скоро їх стусаном викинуть в наш світ реальних людей", - уклав Лесєв.