У Полтаві з'явилася інформація про травлю депутат від партії "Солідарність" Тетяни Паутової.

Відповідний допис на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook розмістив Віталій Улибін.

"Не знаю навіть як можна назвати "чоловіків", які здатні на залякування і цькування жінки. За будь-яких умов. Тетяна Паутова в п'ятницю оголосила про вихід із фракції Солідарність (яку очолює Матковський) в міськраді. І, очевидно, не дарма. Не знаю і не хочу знати мотивів, з якими вона в цю команду йшла. Не знаю чому вирішила піти, але кампанія, яка почалася після цього — це грьобане дно. Обклеєний весь район, облитий кров‘ю з тельбухами під‘їзд, залякані батьки і сама Тетяна. Серйозно?" - йдеться в дописі.

В якості доказів Віталій Улибін додав фото, на яких дійсно видно травлю жінки. Судячи з цих світлин, у місті розклеїли флаєри та плакати з негативною інформацією про Паутову. Також на фото видно, що стіни гаражів розписали словами про жінку та нецензурною лексикою.

Зазначимо, що 4 жовтня, на позачерговій двадцять сьомій сесії Полтавської міської ради сьомого скликання депутатка Полтавської міськради Тетяна Паутова вийшла з фракції "БПП"Солідарність". Повідомляється, що саме після цього почалися дії проти неї.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

"На сьогодні опозиційний статус, який на себе обрала фракція "БПП", не дозволяє конструктивно виконувати депутатські повноваження. Саме це і стало причиною мого виходу з фракції та роботи надалі як позафракційного депутата", - розповіла Тетяна Паутова.

Також депутатка заявила, що отримає погрози у свою адресу: "Порозуміння мирного з цього питання не знайшлося, тож мені надходять погрози через моє рішення. І, якби я учора залишися удома, на сесію я б не потрапила",

Нагадаємо, Зеленський терміново зібрав силовиків, ситуація на Донбасі вимагає рішення: що задумав гарант.

Як повідомляв портал Знай.uа, генпрокурор Рябошапка готує жорстку "ревізію" в Одесі, "спалили людей": кому буде непереливки.

Також портал Знай.uа писав, що Сенцов висловився через скандальну "формулу Штайнмайєра": "Я сам потягну покришки під Банкову"