Стало відомо, що президент України Володимир Зеленський заперечує, що президент Сполучених Штатів Америка Дональд Трамп чинив на нього тиск або ж висував якісь умови для їхньої зустрічі. Про це глава держави заявив в інтерв'ю Kyodo.

"На мене не тиснули, і ніякі попередні умови висунуті не були", - заявив український лідер.

Таким чином він стверджує, що не було ніяких умов для зустрічі з Дональдом Трампом або ж вимог з його боку почати розслідування у справі колишнього віце-президента Сполучених Штатів Америки Джо Байден і його сина Хантера.

Президент України також зазначив, що в межах діючої конституції у нього немає ніяких повноважень ініціювати будь-якого розслідування.

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, що глави трьох комітетів Палати представників Конгресу США, які проводять розслідування щодо імпічменту, вимагають від Білого дому надати документи, пов'язані з телефонним дзвінком Трампа Зеленському.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дональд Трамп повідомив, що тільки з-за наполегливого прохання міністра енергетики США Ріка Перрі погодився на телефонну розмову з Володимиром Зеленським.

Також портал Знай.ua писав, що американський Держсекретар Майк Помпео захищає підхід адміністрації Дональда Трампа по відношенню до України.