4 жовтня з'явилася інформація, що екснардепу Сергію Пашинському ДБР пред'явило підозри в тому, що він завдав В'ячеславу Хімікусу, жителю Васильківщіни, тяжкі тілесні ушкодження у 2016 році.

Через кілька годин після оголошення підозр, Сергій Пашинський на своїй сторінці в Facebook написав пост, в якому стверджує, що "реанімація справи" - це "помста Портнова".

Портнов був заступником глави адміністрації під час правління Януковича і разом з експрезидентом був змушений втекти за кордон. Як вважає Пашинський, саме Портнов вважає його "ледь не головною причиною своїх бід та обрав як мішень для помст ".

В даний момент Портнов, говорить Пашинський, знову отримав можливість впливати на правоохоронну та судову систем - фабрикувати справи, підминати під себе право і закон, переслідувати і зводити особисті рахунки".

Пашинський переконаний, що Портнов мстить йому за те, що "після Революції Гідності йому довелося розпрощатися з вкраденими активами".

Популярні новини зараз

Українцям готують новий комунальний платіж: за що доведеться доплачувати з 1 червня

Українців обкладуть податком на розкіш: кого змусять витрусити гаманці

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

Пашинський каже в пості, що не шкодує про те, що вистрілив у Хімікуса в ту ніч, і впевнений в тому, що був абсолютно прав та діяв у рамках закону. Ситуацію зі стріляниною він коментує так: "П'яний кримінальний елемент погрожує дружині, б’є тебе пляшкою по голові, - будь-який чоловік в такій ситуації зобов’язаний захищати свою родину та себе".

Нагадаємо, раніше скандальний Портнов випадково допоміг ДБР затягнути петлю на ділі Порошенко: хто відповість за напад на "Прямий".

Також Знай.uа писав про одеську трагедію 2 травня: ДБР відкрило справу проти Парубія.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про розстріл Майдану: Парубій, Луценко, Пашинський, Портнов і Лукаш розкажуть всю правду на допитах.