22-річна помічниця нардепа від "Слуги народу" Миколи Тищенка Мар'яна Михолап виявилася не сильно обізнаною у простих запитання про першого українського президента та кількість депутатів у Верховній Раді.

Виявилося, що помічниця нардепа Мар'яна Михолап не знає ані, хто був першим президентом України, ані скільки депутатів є в українському парламенті. Дівчині не вдалось правильно відповісти на більшість запитань журналіста.

Помічниця Cлуги народу Тищенка переплутала Кучму з Кравчуком

"Кучма. Ні, ні, ні… Зараз, його Леонід звали. Я точно пам’ятаю, дайте секунду. Кучма був дуже довго…", - міркувала помічниця. Мар'яна Михолап

В результаті Леоніда Кравчука помічниця нардепа так і не згадала, зате розповіла про себе. Мар'яна Михолап закінчила Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана з червоним дипломом за фахом – економічна кібернетика.

Популярні новини зараз

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Показати ще

Дівчина говорить, що політика цікавила її ще зі шкільних років. Під час навчання її обрали президентом гімназії, вона також була членом Печерської районної ради лідерів.

Михолап брала участь у моделі ООН – імітація роботи Організації Об’єднаних Націй. Зараз вона займається створенням контенту, фото й відео та виконує функції прес-секретаря – спілкується з пресою.

Мар'яна Михолап

Правильної відповіді на питання про кількість депутатів у парламенті помічниця Тищенка теж не дала.

"Я знаю, що скоротили, зараз 300… Від "Слуги народу" зайшло 242 депутати", – відповіла Михолап. Мар'яна Михолап

Журналісту довелось Мар'яну виправити, уточнивши, що від партії "Слуга народу" все-таки пройшло 254 депутати. Втім дівчині вдалось правильно назвати форму правління в Україні, вона відповіла, що це "парламентсько-президентська республіка".

Микола Тищенко

Варто зауважити, що раніше народний депутат Верховної Ради від "Слуги народу" Микола Тищенко не зміг відповісти на запитання журналістки "Радіо Свобода" і в результаті нахамив їй.

Нагадаємо, раніше нардеп Тищенко порівняв формулу Штайнмайєра з інструкцією до надувний ляльці

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тищенко зі "Слуги народу" попросив захистити його від дотиків жінок

Також "Знай.ua" писав, що Тищенко зі "Слуги народу" взяв у помічниці красуню-білявку