Президент США Дональд Трамп заробив свої багатомільйонні статки ще до того, як став президентом. Однак цікаво те, що за час президенства він не збільшив свої прибутки. Так, Трамп протягом останнього року опустився на 16 позицій в рейтингу найбагатших американців.

Відповідний рейтинг склав журнал Forbes.

Згідно з даними видання, стан Трампа за останні два роки майже не змінився. Зараз він становить близько $3,1 млрд. Серед 400 найбагатших жителів США Дональд Трамп тепер займає 275-е місце. Зазначимо, що за роки президентства Трамп опустився на 119 позицій.

Трійка лідерів рейтингу найбагатших людей США залишається незмінною. На першій сходинці - засновник Amazon Джефф Безос, стан якого оцінюється в $114 млрд На другій сходинці - засновник Microsoft Біл Гейтс з $106 млрд, а третя позиція - у інвестора Уоррена Баффета, стан якого становить $80,8 млрд.

Популярні новини зараз

Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати

Нові правила субсидій: хто залишиться без допомоги

Чоловікам дали 14 днів, щоб з'явитися до ТЦК: хто не встигне – розшук та штрафи

Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін

Показати ще

До п'ятірки увійшли також Марк Цукерберг - засновник компанії Facebook, який розмістився на четвертому місці за статком 69,6 мільярда доларів та Ларрі Еллісон (Oracle) - 65 мільярдів доларів.

Варто додати, що Дональд Трамп ділить відведений йому 275 місце з ще одинадцятьма мільярдерами, стан яких оцінюється також в $3,1 млрд.

Водночас статки колишнього українського президента Петра Порошенка збільшилися в десятки разів. Зокрема, його доходи за 2019 рік збільшилися у 90 разів в порівнянні з 2017 роком. Таким чином у 2018 року Порошенко задекларував 1,56 млрд грн.

Нагадаємо, що президент Америки Дональд Трамп розлютився після того, як журналіст поставив йому питання про телефонну розмову з українським президентом Дональдом Трампом.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський відмовив Трампу, в розслідуванні по Байдену поставлено крапку: "Ми незалежна країна".

Також Знай. ua писав, що Трамп заявив про держпереворот: "Я дійшов висновку...".