Колишньому секретарю Ради національної безпеки і оборони України Олександру Данилюку пропонували бути послом України в США.

Цю інформацію повідомив він сам в інтерв'ю ВВС Україна.

Олександр Данилюк

За словами Данилюка, він відмовився від цієї посади. Бути послом України в США колишньому секретарю РНБО запропонували до скандалу навколо телефонної розмови українського президента Володимира Зеленського та американського лідера Дональда Трампа.

Коли журналіст запитав Данилюка, чому той відмовився від престижної посади, екс-секретар РНБО відповів: "Це вже інша розмова. Для мене важливо те, де я буду ефективний".

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Олександр Данилюк

Нагадаємо, що тепер вже екс-секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк назвав головну причину своєї відставки. Про це Данилюк розповів в інтерв'ю "ВВС News Україна".

Відставка Олександра Данилюка нагадує ситуацію 2005 року, коли тодішній президент Віктор Ющенко, втомившись від сварок між секретарем РНБО Петром Порошенком і прем'єром Юлією Тимошенко, одним махом звільнив обох.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський звільнив з посади секретаря Ради національної безпеки і оборони Олександра Данилюка.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський прийняв рішення підписати заяву Олександра Данилюка.