Президент України Володимир Зеленський і білоруський лідер Олександр Лукашенко приїде в Житомир 4 жовтня для участі у Другому форумі регіонів. Про це повідомляє Офіс глави української держави.

Лукашенко говорив, що другий форум регіонів України та Білорусі повинен пройти на українській території. Саме там вони із Володимиром Зеленським поспілкуються під час ділової зустрічі.

У Житомирі розпочав роботу Другий форум регіонів України і Республіки Білорусь. Лукашенко прийняв запрошення Зеленського прийняти участь у цьому форумі, який відбудеться в Житомирі.

Наразі чекають делегації з 6 областей Білорусі та з 22 регіонів України. На засідання двох країн вже зареєструвалося близько 1 тис. учасників. Понад 200 представників бізнесу з української та білоруської сторони підпишуть угоди про співпрацю.

Популярні новини зараз

Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Повідомляється, що на ярмарку, яка відбудеться в рамках заходу, представлять свою продукцію понад 60 виробників обох країн. Зокрема відбудеться виставка великогабаритної техніки.

Олександр Лукашенко

В рамках Еко-форуму планують обговорити екологічні питання, антарктичні дослідження, органічне виробництво та космічні системи. Обговорять питання взаємного товарообігу, в частині збільшення присутності на ринках обох країн сільськогосподарської і іншої продукції. Будуть порушені питання розвитку річкового судноплавства на річках Дніпро і Прип'ять.

Перший Форум регіонів пройшов у білоруському Гомелі в жовтні 2018 року, в ньому брали участь Лукашенко і п'ятий президент України Петро Порошенко.

Нагадаємо, раніше Лукашенко зробив сенсаційну заяву про Україну, Росія відійшла на задній план

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лукашенка вразила українська армія

Також "Знай.ua" писав, що Лукашенко проговорився про повернення Криму Україні