Відомий журналіст та нардеп від президентської партії "Слуга народу" Олександр Дубинський розкритикував рішення спікера Разумкова про вилучення з порядку денного питання про розслідування діяльності керівництва НБУ та Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Про це він написав у своєму Telegram-каналі Dubinsky.pro.

За словами Дубинського, спікер Разумков вилучив з порядку денного на сьогодні становлення про створення ТСК "Про розслідування діяльності керівництва НБУ і ФГВФО за 14-19 роки".

"Задав питання на фракції, хто прийняв таке рішення, і отримав наступну відповідь: - рішення прийнято Кабінетом міністрів і Офісом президента після консультацій з МВФ", - зазначає Дубинський.

Дубинський

За його словами, він не отримав відповіді на питання. Тож логічно, що слугу народу цікавить питання навіщо нам всі вищезгадані органи, якщо всі рішення тепер приймаються в МВФ?

Популярні новини зараз

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Показати ще

"Тепер здогадуюсь, що якщо Гонтареву і Ко прийнято рішення не чіпати, то Порошенку точно можна не переживати", - підсумував із веселим смайликом автор і навів підтверджуючі документи.

Нагадаємо, Дубинський розкритикував Зеленського та Богдана за знімок: "Коли вже спільне фото з Порошенком?"

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського розкрили невідомі сторони обміну полоненими з Росією: "Ніхто не збирався...".

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський відповів на найболючіше питання українців: "Не буде ніколи ніякої капітуляції".