Президент України Володимир Зеленський разом із прем'єр-міністром України Олексієм Гончаруком зустрівся з керівництвом НБУ. Відомий журналіст та нардеп від президентської партії "Слуга народу" Олександр Дубинський розкритикував фото президента з керівниками НБУ.

Відповідний допис Дубинський опублікував на особистих сторінках у соціальних мережах.

"Глава Нацбанку Смолій - 3 кримінальних справи. Перший заступник голови НБУ Рожкова - 5 кримінальних справ. Ну, не знаю, пацани...", - підписав фото із зустрічі Дубинський.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Зазначимо, що у ході зустрічі вирішували низку питань, зокрема, щодо макроекономічної ситуації в країні, створення умов для підвищення доступності кредитування та результатів роботи місії МВФ.

Володимир Зеленський, Олексій Гончарук і керівництво Нацбанку обговорили також роботу уряду та НБУ й, зокрема, координацію дій відомств. Повідомляється, що найближчим часом вони підпишуть Меморандум про координацію політик.

Зазначимо, що Яків Смолій - український банкір. На банківських рахунках Якова Смолій - 98,3 млн. грн. У цьому випередив його тільки президент України Петро Порошенко.

Глава НБУ Яків Смолій

Заступником Голови НБУ Яків Смолій стає навесні 2014 року. Першим заступником - восени 2016-го. В.о. на час відпустки Валерії Гонтаревої був призначений у травні 2017-го. Яків Васильович у всьому підтримував політику Валерії Олексіївни. За даними ЗМІ, вона йому довіряла. А навесні 2018-го чиновник очолив Національний банк України.

Нагадаємо, Вакарчук звернувся до українців з терміновою заявою: "Сподіваюся, це розуміють всі...".

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського розкрили невідомі сторони обміну полоненими з Росією: "Ніхто не збирався...".

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський відповів на найболючіше питання українців: "Не буде ніколи ніякої капітуляції".