Український політичний експерт і оглядач Юрій Романенко звинуватив Зеленського у продовженні ганебної логіки Порошенка. Про це Юрій Романенко повідомив у своєму Telegram-каналі Romanenko Dreams and Nigtmare Show.

"Мені в коментах кажуть, що мовляв допоможіть Зеленському. Так ми йому поклали план дій ще два місяці тому. Данилюку я і Андрусів особисто в руки віддали кілька десятків сторінок напрацювань і пояснили логіку двох сценаріїв по Донбасу. Воно їм на хер не потрібно виявилося. Ні одна з базових тез не пролунала", - обурюється Романенко.

За словами експерта, Зеленський продовжує ганебну логіку Порошенка, доводить до кінця ганебний Мінськ-2. Якщо він не розуміє це, то це тільки підкреслює його організаційну нездатність вибудувати адаптивну вертикаль

"Я з ним не був згоден в 2015 році, говорив це особисто Ложкіну на зустрічах в 2015-2016 році в АП. Тому я маю право говорити так, як вважаю за потрібне. Мене взагалі втомило це патріотичне волонтерство, поки вся ця патріотична бикота спочатку в 2014-2019 косило бабло на патріотизмі розставляючи на тендери свої фірми, фірмочки, поки ми за своє бабло сиділи і придумували стратегії. На фіг нікому ці стратегії не потрібні. Повирішувати, посмоктати з бюджету, вирішити проблеми", - зазначає Романенко.

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

За його словами, якщо команда Зеленського вирішила, що вони дуже розумні, то поки що демонструють надзвичайно схожу з Порошенком сліпоту і глухоту. Тому не треба ображатися, що за ним починають заряджати по повній.

політолог Юрій Романенко

"Виносьте на референдум це важливе питання і тоді у вас буде легітимність пред'являти і Захід, і всередині України. І пояснюйте кожен день, що ви реально хочете зробити. Поки що ми бачимо невиразне мукання в дусі "ви повірте нам на слово, ми знаємо, що робимо". А ось х*й повіримо", - резюмував політичний експерт.

28 років нас навчили скептично дивитися на дії влади. І цей скепсис завжди був виправданий.

Нагадаємо, Романенко розставив всі крапки над "і" щодо референдуму за "формулу Штайнмайера": "Народ буде здобиччю..."

Як повідомляв Знай.uа астролог назвав дату, коли Зеленський зможе завершити війну на Донбасі, "припинять стріляти".

Знай.uа писав, на Майдан вийшли противники "формули Штайнмайєра": що відбувається.