Візит Зеленського в США вийшов неоднозначним. У Штатах почалася процедура імпічменту Трампа, а на Україну чекають важкі часи.

Про те, чому не варто гордитися сумнівними успіхами Володимира Зеленського під час поїздки до Нью-Йорку, розповів блогер Ігор Лесєв у своєму новому випуску програми “Не добрий вечір”.

“Гордитися можна чим завгодно, було б лише побільше хворої уяви. А історія з імпічментом президента США нам нічого доброго не обіцяє”, - каже Лесєв.

Блогер зазначає, що після оприлюдненої стенограми розмови двох президентів Україні буде важко вибудовувати стосунки з Німеччиною і Францією, адже Зеленський поскаржився Трампу на недостатню допомогу нашій країні з боку цих держав.

“Країни, які найбільше платять за санкції проти Росії. Тому що торгівля саме цих країн найбільше страждає. А наш презиент заявив, що вони ні*ера не допомагають...І це лише один із прикладів наших нових проблем”, - зазначив Лесєв.

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

За словами блогера, Зеленського поставили на розтяжку — або кримінальне розслідування по Байдену, або втрата міжнародної підтримки.

“Якщо запускати справу по Байдену, то потрібно прибирати все те соросівсько-пінчуківське кодло з уряду. Данилюк, до речі вже пішов у піше плавання. Але він особливо нічого не вирішував... Вирішують завсім інші люди. На кшталт міністра фінансів Маркарової, яка влаштувала у нас піраміду ВДЗ. Вирішують тіньовики, які поставили пацана Гончарука в голові уряду. А він нам тепер розповідає байки Крилова...”, каже блогер.

Лесєв наголошує, що якщо у Зеленського дійсно є амбітні плани змінити нашу країну, а не просто залишатися улюбленцем публіки, то йому потрібно починати чистити свою команду просто зараз.

“Далі буле лише гірше. Але найголовніше — далі не буде всенародної підтримки. Тому що країна — це не естрада. А Зеленський хоч і грає, але він уже не актор...”, - зазначає блогер.

Головним завданням для Зеленського є повернення Україні суб'єктності, вважає Лесєв.

“Поки нами будуть помикати зовні ми будемо знаходитися в лайні”, - уклав блогер.

Нагадаємо, Лесєв розкритикував політику команди Зеленського

Як повідомляв портал Знай.ua, Лесєв розкрив, чого боїться нова влада

Також Знай.ua писав, Лесєв звинуватив владу у відсутності принциповості