Стало відомо, що українські копи не збираються вести розслідування по справі колишнього віце-президента Сполучених Штатів Америки Джо Байдена і його сина Хантера лише за вимоги інших країн. Про це повідомив глава української держави Володимир Зеленський.

Так, президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп в момент телефонної розмови з українським лідером Володимиром Зеленським попросив розслідувати гучну справу щодо Джо Байдена. Однак президент України Зеленський сказав, що Київ не збирається діяти тільки за наказом інших країн.

"Нам не можна наказати щось робити. Ми незалежна країна", - заявив Володимир Зеленський.

Також він роз'яснив, що правоохоронці України у повній готовності взятися за розслідування справи по колишньому віце-президенту США і його сина, однак у тому випадку, якщо Байдены насправді переступали закон України.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Нагадаємо, що Офіс президента України повним ходом займається підготовкою офіційного візиту Володимира Зеленського в Сполучені Штати.

Як повідомляв портал Знай.ua, біля будівлі апарату презедентові України в Києві проходить акція протесту за відставку мера Дніпра Бориса Філатова.

Також портал Знай.ua писав, що помічник президента Андрій Єрмак розшифрував суть телефонної розмови Володимира Зеленського та Дональда Трампа.