В інтерв'ю у Юрія Романенко, керівника політичних програм Українського інституту майбутнього, з'явилася досить цікава позиція від Сергія Гайдая, українського політтехнолога, фахівця з маркетингу і реклами, виборчих та політичних технологій.

Романенко питав у Гайдая, чи має місце в Україні "путінізація", яка все частіше стає предметом розмов. Є підозра, що нібито, Володимир Зеленський може повторити "імперський шлях" Володимира Путіна. Гайдай не згоден з тим, що Україна може повторити ту ситуацію, яка склалася в Росії, тому що в українців "зовсім інший менталітет". Гайдай нагадав інтерв'юеру про революції, що відбувалися в Україні, і що люди не будуть терпіти такого.

Гайдай також зазначив, що: "З'явився один тривожний дзвіночок — опозиції немає (зникла)...". Але, на думку Гайдая, це не особливо лякає. Хіба що складеться ситуація, в якій, як вважає Гайдай, через півроку-рік Зеленському доведеться шукати нових людей у свою команду, і цей крок буде для нього необхідним.

Гайдай додав, що приблизно до Новорічних свят українці "захочуть результатів", так як сподіваються на президента.

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Нагадаємо, раніше Зеленський готується воскрешати Донбас, прем'єр України Гончарук розкрив карти: "Будуть переслідувати його".

Також Знай.uа писав, що Пальчевський прокоментував скандал навколо Зеленського та Трампа: "Не робіть з нас смітник".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що розмова Трампа і Зеленського образила Меркель, у Німеччині виступили із заявою: "Ми зробили все".