Україна і острівна держава Гренада, розташована в Карибському басейні, домовилися про встановлення дипломатичних відносин, а згодом і про безвіз. Про це повідомили в Міністерстві закордонних справ України.

Підписання спільного комюніке відбулося в четвер, 26 вересня, між главою МЗС України і Гренади Вадимом Пристайко і Пітером Чарльзом Девідом на 74-й сесії Генеральної асамблеї ООН в Нью-Йорку.

"Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко та міністр закордонних справ Гренади Пітер Чарльз Девід підписали Спільне комюніке про встановлення дипломатичних відносин між Україною і Гренадою", – йдеться у повідомленні.

Як повідомили в прес-службі, міністри також домовилися про підписання найближчим часом угоди про взаємне скасування візових вимог.

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Раніше Україна підписала ще одну угоду про безвізовий режим з однієї з країн Латинської Америки - Еквадором.

Держава Гренада (Grenada) розташована у Вест-Індії, в групі Малих Антильських островів і займає однойменний великий острів і невелику групу островів Південні Гренадіни. Із заходу омивається Карибським морем, зі сходу - Атлантичним океаном. Гренада - острів вулканічного походження з сильно порізаною береговою лінією, кораловими рифами, зручними бухтами та безліччю відокремлених пляжів. Внутрішні райони острова займають густі тропічні ліси, гірські пасма, річки, водоспади і красиві озера. В цілому це місце можна рекомендувати туристам, які шукають тиші і самоти.

Нагадаємо, Великобританія може подарувати Україні безвіз: названо умови - "Що ми отримаємо...".

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям відчинила двері країна кави і кокаїну: куди полетимо за безвізом.

Також "Знай.ua" писав, що заробітчани витрусять останні гроші на поїздки до Європи: кого торкнеться новий закон.