Академік Борис Патон, Президент Національної академії наук України, написав прохання до Володимира Зеленського, президента України. Він попросив сформувати робочу групу з підготовки невідкладних заходів з оцінки реального технічного стану і порятунку моста імені Є. О. Патона, Київ.

Лист до Зеленського Борис Патон написав 24 липня 2019 року.

Академік зазивав Зеленського звернути увагу на мости Києва через Дніпро - більшість з них знаходяться в даний момент в аварійному стані. Борис Патон намагався вести переговори з керівництвом Київської міськдержадміністрації, але результатів це не принесло.

Міст ім. Є. О. Патона - це одна з найбільших значущих інженерних споруд ХХ століття, яка є об'єктом культурної спадщини. Академік просить, щоб Київ зайнявся реконструкцією мосту. В іншому випадку, Київ може очікувати неминучий транспортний колапс.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Для того, щоб врятувати міст ім. Є. О. Патона, необхідно вже зараз створювати робочу групу, яка займеться його реконструкцією - саме про це просив академік Володимира Зеленського.

Нагадаємо, раніше слідом за Волкером з Конгресу полетять інші чиновники: скандал з Трампом і Зеленським набирає обертів.

Також Знай.uа писав, що у президента повідомили, чого слід очікувати жителям Донбасу.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Порошенко "провів" Волкера після відставки і заговорив про наступника: "Непросто буде перевершити".