Нова влада боїться нових виборів. Саме тому вона пішла “путінським шляхом” - закрити телевізор для іншої думки. І закриття “неугодних”телеканалів вже почалось.

Таку думку висловив блогер Ігор Лесєв у новому випуску програми “Не добрий вечір”.

У четвер, 26 вересня, позбавили ліцензії 112 канал. На черзі - News One і Zik. Блогер вважає, що це є атакою на свободу слова напередодні місцевих виборів, тому що нова влада боїться, що вже не зможе з такою легкістю отримати перемогу на цих перегонах.

"Вни правильно побоюються. Ми не поведемося на старі жарти знову. Так, ми наївні, але не дурні. Нас можливо розвести лише один раз. І ось ці красені пішли по путінському шляху. Закрити телек для іншої думки. Закрити зараз, на піку своєї популярності. Коли захоплені хоббіти ще не просікли, що в цьому порно у них буде лишеодна функція".

При цьому Ігор Лесєв зазначає, що ми живемо в сегментованому суспільстві, і це є нашою спільною бідою.

Популярні новини зараз

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Показати ще

“В Україні вже давно немає свободи слова. У нас навіть немає солідарної журналістики. Тому що для одних атака на 112 - це атака на свободу слова. А для інших - боротьба з ворожою пропагандою. І це наша спільна біда. Тому що ми живемо в сегментованому суспільстві”, - говорить Лесєв.

Блогер переконаний, що у даному випадку йдеться не скільки про боротьбу з ворожою пропагандою, як про “гасіння каналів, де є інша думка”.

“Давайте прямо. Ці три канали (112, News One і Zik — ред.)обслуговують виборця “Опозиційною платформи”. Цей виборець годується на південному сході. Там же, де і основний виборець “Слуги народу”. Попереду місцеві вибори. Конфлікт інтересів цілком очевидний. А ось успіхи “Слуги народу” поки що так собі”, - вважає блогер.

Лесєв нагадав “Слузі народу” що таке свобода слова:

"Свобода слова - це коли ти сам перемикаєш на пульті канал, який не сподобався".