Ресторатор та новоспечений депутат від партії "Слуга народу" Микола Тищенко взяв собі у помічниці красуню-білявку Мар'яну Михолап.

Про це пише Радіо Свобода.

Ще нещодавно 22-річна дівчина брала участь у відборі на конкурс "Міс Україна" і ще недавно активно знімалася у фотосесіях для відомих брендів. Як йдеться на сайті Верховної Ради, Мар'яна Михолап працює у Тищенко за строковим трудовим договором на постійній основі.

Відомо, що лише у минулому році Мар'яна Михолап закінчила Київський національний економічний університет за спеціальністю "економічна кібернетика". Сама дівчина зізнавалася, що не бачить себе у майбутньому пов'язану з цією спеціальністю.

Популярні новини зараз

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне

Ніякої силової "бусифікації": ТЦК окреслили чіткі правила

Ціни різко пішли вниз: вартість нерухомості стрімко падає

Показати ще

Ще в університеті, Михолап шукала роботу репетитором з математики та української мови. А також пропонувала свої послуги в якості моделі. У кінці серпня і на початку вересня 2019 її резюме про це були видалені з відповідних сайтів.

Зараз дівчина продовжує активно вести соціальні мережі. Вона часто фотографується на фоні Верховної Ради й скаржиться на те, що нічого не встигає.

Зазначимо, що Микола Тищенко — київський ресторатор, меценат, спортсмен, Президент і власник групи компаній мережі ресторанів "Наша карта", заснованої 2007 року. Майстер спорту з дзюдо. З 2008 є Президентом Асоціації пляжного волейболу Києва. Він пройшов до Верховної Ради по мажоритарці від партії "Слуга народу". Зараз Тищенко одружений на Аллі Барановській. Пара виховує хлопчика Давида.

Нагадаємо, жарт Зеленського про імпічмент розсмішив Трампа: "Краще по телевізору".

Як повідомляв портал Знай.ua, Анастасія Приходько висловилася про нової влади, зміни в житті і Порошенка..

Також Знай.ua писав, Зеленський відзвітував перед українцями: "Робимо сьогодні те, що треба було зробити вчора".