Українська перша леді 41-річна Олена Зеленська для спільного з чоловіком візиту в США на поля Генасамблеї ООН вибрала одяг українських дизайнерів.

Бежевий

Прибула Олена Зеленська в Нью-Йорк в одразі, створеному на основі вбрання від бренду SIX., створеного в 2017 році дизайнером Юлією Богдан. На пані Олені був бежевий костюм - в жакет та широкі штани, чорна футболка і туфлі на низьких підборах. Свій лук перша леді доповнила шовковою хустиною Gunia Project за ціною $ 95.

"Піджак з колекції, а для Олени був змінений лише матеріал. Штани були створені спеціально для першої леді. Всі орієнтовні вартості наших жакетів є на сайті. Вони в одному ціновому діапазоні від колекції до колекції і однакові за вартістю для всіх клієнтів бренду", - цитує слова піар-служби бренду SIX. видання "Страна"

Гірський блакитний

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

Блакитний костюм цієї ж марки Олена Зеленська одягла на благодійний обід Fashion 4 Development, присвячений взаємодії моди і дипломатії.

Варто зазначити, що інститут кольору Pantone визначив наймодніші кольори 2020 року, палітра яких пов'язана з "природою, спокоєм і комфортом". В тренді - різні відтінки зеленого, океану і "гірський блакитний". Саме такого кольору – гірського блакитного, був костюм на першій леді України.

Щодо цін, то, як говорить офіційна сторінка бренду SIX., вартість дизайнерських брюк коливається в межах € 300-500, а жакет можна придбати за € 450-600. Тобто костюми обійшлися дружині президента не менш ніж € 1000 кожен.

Пудровий-рожевий

В рамках робочого візиту до США 41-річний президент Володимир Зеленський і його дружина зустрілися з українською діаспорою в приміщенні Українського інституту Америки.

Цього разу Олена була в жакеті кольору пудри від українського бренду ARTEMKLIMCHUK і чорній спідниці-трапеції. До слова, саме украънський дизайнер Артем Климчук створив для паны Олени костюм з вишивкою для інавгурації.

Приталений жакет на один гудзик, як в Олени Зеленської, відсутній на сайті бренду, але Артем Климчук багато речей шиє на замовлення. Ціну костюму визначити складно, але речі з подіуму у нього продаються за ціною до $ 3000.

Була і сукня

На прийомі в Білому домі Дональда та Меланії Трамп з Володимиром і Оленою Зеленськими перша леді України була в темно-синій, майже чорній, сукні з вишивкою і поясом.

Як пишуть іноземні таблоїди, Меланія Трамп одягла для цього випадку комбінезон від американського бренду Ralph Lauren, створений спеціально для цього випадку.

Нагадаємо, перша леді України Олена Зеленська підтримала чоловіка своєю присутністю і теплими словами під час його виступу на 74-й сесії Генасамблеї ОНН у Нью-Йорку.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олена Зеленська затьмарила Меланію Трамп на щорічному обіді перших леді в ООН

Також Знай.ua писав, Олена Зеленська зворушила українців ніжним фото з президентом