Голова Офісу президента Андрій Богдан опублікував спільний знімок з українським лідером Володимиром Зеленським. Кадр з 74-ї сесії Генасамблеї ООН у Нью-Йорку він супроводив кумедним підписом.

"Ми працюємо - я і Президент)))", - написав Богдан на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Зазначимо, що українці в коментарях знайшли привід для жартів і їдко висміяли пост глави Офісу Зеленського за його "скромність".

"Може навпаки Президент і я", "Хот доги вже купували?)))", "Краще б звучало: Президент і я!", "Ха,ха,ха... Працюй)))", "Так скромно сказано", "Веди себе трішки стриманіше! Президент України - Зеленський В. О. Працює Президент і наша делегація!", "Я-остання буква в алфавіті. Та й не коректно якось, ні?" – прокоментували слова Богдана користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Нагадаємо, що на 74-й сесії Генасамблеї ООН журналіст Євген Попов з кремлівського пропагандистського каналу "Росія-1" вперше поспілкувався з Андрієм Богданом.

Як повідомляв портал Знай.uа, президент України Володимир Зеленський з дружиною Оленою прилетіли в США, де зараз проходить 74-а сесія Генасамблеї ООН. Перша леді показала в мережі зворушливе фото з чоловіком.

Також портал Знай.uа писав, що десять членів делегації РФ, в тому числі член Ради Федерації Костянтин Косачов, не отримали американські візи.